aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέπα και Σάρι μίλησαν για… παρεξήγηση

Κέπα και Σάρι μίλησαν για… παρεξήγηση

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το σκηνικό στα τελευταία λεπτά της παράτασης του τελικού του Λιγκ Καπ μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, όταν ο Μαουρίτσιο Σάρι σήκωσε τον Βίλι Καμπαγέρο για να αντικαταστήσει τον Κέπα, αλλά ο τελευταίος αρνούταν με χειρονομίες να βγει προκαλώντας την έκρηξη του προπονητή του. Τόσο ο Βάσκος γκολκίπερ, όσο και ο Ιταλός προπονητής των «μπλε» φαίνεται πως προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη σημασία του επεισοδίου μιλώντας για… παρεξήγηση μετά τον χαμένο στα πέναλτι τίτλο για τους Λονδρέζους.

Ο Κέπα έγραψε στο Instagram: «Λυπάμαι για το πώς ό,τι έγινε στο τέλος του αγώνα παρουσιάστηκε. Σε καμία στιγμή δεν υπήρξε πρόθεσή μου να παρακούσω τις εντολές του προπονητή μου. Όλα παρεξηγήθηκαν πάνω στην ένταση των τελευταίων λεπτών ενός αγώνα τίτλου. Ο κόουτς πίστευε πως δεν ήμουν σε θέση να συνεχίσω λόγω τραυματισμού και εγώ ήθελα να δείξω πως ήμουν σε κατάσταση να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, ενώ οι φυσιοθεραπευτές είχαν έρθει για να μου προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η εικόνα που παρουσιάστηκε δεν ήταν στις προθέσεις μου. Έχω απόλυτο σεβασμό στον προπονητή μου».

Από την πλευρά του ο Σάρι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Νόμιζα ότι ο Κέπα έχει κράμπα, αλλά αφού αισθανόταν καλά, έπραξε σωστά και συνέχισε. Καλά έκανε, όμως είχε άδικο ως προς τον τρόπο που εκφράστηκε εκείνη τη στιγμή. Σίγουρα θα πρέπει να μιλήσω και μαζί του για να το λύσουμε, όμως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ