aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καθάρισε» το Λαύριο και «ανάσανε» ο Άρης

«Καθάρισε» το Λαύριο και «ανάσανε» ο Άρης

Ένας «φουριόζος» Άρης στην τρίτη περίοδο έφτασε στο +19 και νίκησε άνετα τελικά 81-70 το Λαύριο στο Αλεξάνδρειο για τη 12η αγωνιστική της Basket League, φτάνοντας τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και αφήνοντας την ομάδα της Ανατολικής Αττικής στο 6-6 και κοντά στην πρώτη οκτάδα.

Ο Άρης είχε σταθερό προβάδισμα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και έφτασε στο 62-43 και διατήρησε τη διψήφια διαφορά μέχρι το φινάλε.

Πρωταγωνιστές για αυτό ήταν οι Μποζψρίσης με 20 και Μπράουν με 15 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Αλμαν και Μουράτος με 12 πόντους.

Με τον Μποχωρίδη να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του στην αρχή, ο Άρης έφτασε στο 14-9 και ο ίδιος βοήθησε να ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος στο 21-18, έχοντας τη συμπαράσταση του Μπράουν στην επίθεση.

Το Λαύριο ξεκίνησε πιο δυνατά στη δεύτερη περίοδο και με 2-7 επιμέρους σκορ έφτασε στο 23-25 με τους Μαστρογιαννόπουλο και Λεγκίκα να ηγούνται στο σκοράρισμα. Ο Άρης απάντησε και με πρωταγωνιστές τους Φλιώνη, Φιτζπάτρικ και Μιλόσεβιτς έφτασε στο 36-31 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μποχωρίδης ξεκίνησε «ζεστός» και στην τρίτη περίοδο και έφερε το +17, έχοντας τη συμπαράσταση του Καμπερίδη και με ένα σερί ο Άρης έφτασε στο 62-43 στην ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.

Στην τέταρτη περίοδο, το Λαύριο βρήκε πολλές λύσεις στην επίθεση με πολλούς παίκτες και μείωσε στο -10, όμως ο Μπράουν βρήκε τις λύσεις μέσα στη ρακέτα για να φτάσουμε στο τελικό +11.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ