aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάνει υπομονή ο Αλβέρτο Μπενίτο

Κάνει υπομονή ο Αλβέρτο Μπενίτο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ο Αλμπέρτο Μπενίτο. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της «Κυρίας» έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα μετεγγραφικά του συλλόγου της Αμμοχώστου και σύντομα θα γίνουν γνωστές οι πρώτες του αποφάσεις.

Επομένως, μετά το ματς της προσεχούς Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, αναμένονται νεότερα. Πιθανόν, τη Δευτέρα να γίνουν γνωστές οι πρώτες αποχωρήσεις από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Στα διοικητικά δεν προκύπτει κανένα νεότερο, αφού κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβει την προεδρία της εταιρείας. Ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς σκοπούς χωρίς να έχει ενημερωθεί για κάτι το νεότερο.

Όσο περνούν οι ημέρες και δεν φαίνεται φως στο τούνελ, τόσο θα δυσκολεύει η κατάσταση σχετικά με τη διοίκηση του σωματείου. Σε περίπου μία εβδομάδα θα λήξει η προθεσμία που έχει δοθεί μέχρι και τις 20 Μαΐου και θα φανεί ποια τροπή θα πάρει η υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ