aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ λέξη «ήττα» είναι πλέον άγνωστη

Η λέξη «ήττα» είναι πλέον άγνωστη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει μέταλλο, έχει όμως και Σωφρόνη Αυγουστή.  Τίποτε δεν είναι τυχαίο και ο Απόλλων σε κάθε του παιχνίδι έχει ατού στον πάγκο. Δεν είναι υπερβολή. Ο Κύπριος προπονητής είναι σαν να συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι. Φωνάζει, κατευθύνει και οι ποδοσφαιριστές δεν σταματούν λεπτό, ακολουθώντας τις εντολές του. Από τη 15η αγωνιστική, που βρίσκεται στον πάγκο της, η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει ηττηθεί. Σε σύνολο 14 αγώνων, έχει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Αυτός είναι ο Απόλλων που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι του: να παθιάζονται οι παίκτες του και να μην εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια. Η νίκη επί της ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο (3-2), με τον τρόπο που σημειώθηκε, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι η ομάδα διαθέτει στόφα πρωταθλητισμού.

Οι παίκτες το έχουν καλά χωνέψει πως δεν μπορούν να κατέβουν στα αποδυτήρια με το αίσθημα της ήττας. Το έκαναν και με την ΑΕΛ, πριν από μία εβδομάδα. Έχαναν με 1-0, αλλά στο τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου ισοφάρισαν. Το περασμένο Σάββατο, άρχισε να κυλά το τρίλεπτο των καθυστερήσεων και η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχανε με 2-1. Μέσα σε δυόμισι λεπτά γύρισαν το ματς και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Ο Απόλλων λοιπόν είναι εδώ για να θρέφει με περισσότερη πίστη τους οπαδούς του και να παραμένει αλώβητος, κόντρα σε όσες δυσκολίες συναντά. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου και δεν θέλουν με τίποτε να ξεθωριάσουν οι πιθανότητές τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Προς το παρόν βλέπουν την πλάτη του ΑΠΟΕΛ, όμως υπάρχουν ακόμη άλλες οκτώ αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ