aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Λάτσιο, ο CR7 και μία... αδικία

Η Λάτσιο, ο CR7 και μία… αδικία

Οι δραματικές επιπτώσεις που έχει η πανδημία του κορωνοϊού στην Ιταλία, υποχρέωσε τις αρμόδιες Αρχές να παρατείνουν τα περιοριστικά μέτρα μέχρι τις 3 Μαΐου.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Λάτσιο, Αρτούρο Ντιακονάλε, αναφέρθηκε σε μία… αδικία που παρατηρείται, δεδομένου ότι οι πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές του Καμπιονάτο, επέστρεψαν στην πατρίδα τους και αρκετοί εξ αυτών μπορούσαν να κάνουν προπόνηση. Το παράδειγμα που επικαλέστηκε ο παράγοντας των «Λατσιάλι», είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι αυτό διότι ο φετινός τίτλος στην Ιταλία, θα πάει ή στη Γιουβέντους ή στη Λάτσιο.

«Έχω την εντύπωση ότι υπήρχε κάποια ευνοιοκρατία. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, παραμένουν στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα. Από την Πορτογαλία, έβλεπα εκπληκτικές εικόνες από την προπόνηση του Ρονάλντο σε ένα όμορφο γήπεδο ποδοσφαίρου (σ.σ. στο στάδιο στο νησί της Μαδέρας). Έκαναν προπονήσεις στο εξωτερικό, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε», σχολίασε με νόημα ο Ντιακονάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ