aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ δυσανασχέτηση με Σωτηρίου και οι προτεραιότητες του «Πούρσα»

Η δυσανασχέτηση με Σωτηρίου και οι προτεραιότητες του «Πούρσα»

TOY ΑΔΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες ενίσχυσης της Νέας Σαλαμίνας με κύριο στόχο την προσθήκη τριών ποδοσφαιριστών. Οι θέσεις στις οποίες επικεντρώνονται οι ερυθρόλευκοι είναι αυτές του επιθετικού, κεντρικού αμυντικού και ανασταλτικού μέσου. Ο τεχνικός της Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, έχει ήδη εντοπίσει τους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να τους γίνει πρόταση.

Επίσης ο Τιάγκο Φερέιρα έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους ερυθρολεύκους για ακόμη ένα χρόνο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επιδίωξε να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του, σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα και καλύτερες απολαβές, τελικά δεν βρέθηκε η ομάδα που θα αποζημίωνε τους ερυθρολεύκους.

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, παρόλο που είχε συμφωνήσει προφορικά με τους ερυθρόλευκους, τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση. Μια εξέλιξη που δυσανασχέτησε την πλευρά της Νέας Σαλαμίνας αφού ο ποδοσφαιριστής τους είχε δώσει τον λόγο του.

Την ερχομένη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης επιθυμεί να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν ο μετεγγραφικός σχεδιασμός.

Εξάλλου, το σωματείο ενημέρωσε ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και καλεί τον κόσμο να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα, «για να μπορεί να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα έχοντας μια παρουσία που θα κάνει περήφανους τους απανταχού Σαλαμιναίους!». Και καταλήγει: «70 χρόνια! Για την πόλη μας, για την ομάδα μας, για το όνειρο! Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 24663090».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ