aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ανόρθωση θέλει να παραμείνει ζωντανή

Η Ανόρθωση θέλει να παραμείνει ζωντανή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με τον Μίτροβιτς να είναι πιθανότατα στο αρχικό σχήμα, η Ανόρθωση θα προσπαθήσει σήμερα να νικήσει τον Ερμή και να κάνει βήμα ελπίδας για την κατάληψη της έκτης θέσης.

Από τη στιγμή που ο Ερμής είναι στο +5, στη θέση που οδηγεί στο α’ γκρουπ, η «Μεγάλη Κυρία» χρειάζεται το τρίποντο για να μειώσει τις αποστάσεις και να μείνει ζωντανή στην κούρσα της πρώτης εξάδας. Σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα.

Ο Ρόνι Λέβι συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ράγιος και τον Καμπρέρα, αλλά είναι άγνωστο αν κάποιος από τους δύο είναι σε θέση να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο του Ίσμαελ Γκονσάλβες με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Ο επιθετικός από τη Γουινέα Μπισάου θα μετακομίσει στη Σκωτία και τη Χαρτς έναντι 200.000 ευρώ, ενώ θυμίζουμε ότι είχε πάρει μετεγγραφή ξανά από την Ανόρθωση για την Αλ Ετιφάγκ της Σαουδικής Αραβίας έναντι 350.000 ευρώ. Με λίγα λόγια ο Γκονσάλβες έφερε στην «Κυρία» 550.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο Λέβι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καλδερόν και Καλό, οι οποίοι είναι τραυματίες. Έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός ο Μίτροβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ