aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓρίφος η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Γρίφος η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε -μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχου- στις επιστροφές των νταμπλούχων Ελλάδος, ανέφερε τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που πρόκειται να επιλέξει ο Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας ότι υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά.

Ο Αθανασιάδης έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει κάτω απ’ τα δοκάρια, παρά την επιστροφή του Στάνκοβιτς, ενώ ο Κάλενς αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Βίντα και ο Ρότα να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας. Αρκετά σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να παίξουν ξανά μαζί Σιμάνσκι-Γιόνσον, ενώ από εκεί και μπροστά μοιάζει ανοιχτό μοιάζει το μέτωπο για τις επιλογές του Αργεντινού τεχνικού. Αφού Λιβάι και Γκατσίνοβιτς είναι διαθέσιμοι, αλλά έχουν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ