aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓαλαζοκίτρινα γενέθλια

Γαλαζοκίτρινα γενέθλια

Γενέθλιος μέρα η σημερινή για την ΑΕΛ, η οποία συμπληρώνει 87 χρόνια ζωής. Τρία χρόνια μακριά από τα 90χρονα και 13 από τα 100χρονα! Η ΑΕΛ είναι εδώ ζωντανή και ακμαία, παρά τις δυσκολίες που συναντά διαχρονικά. Στις 4 Οκτωβρίου 1930 είδε το φως της ζωής το γαλαζοκίτρινο κύτταρο, το οποίο μεγάλωσε κουβαλώντας στρατιές φιλάθλων, πετυχαίνοντας άθλους και άθλους, γράφοντας σελίδες δόξης στην εδώ και εννέα δεκαετίες ιστορία της.

Η παρέα που οραματίστηκε την ίδρυση ενός καθαρά αθλητικού σωματείου μεγάλωσε, σε δύσκολους καιρούς, πολεμήθηκε, σε πολλά μέτωπα, αλλά στάθηκε όρθια, με την ιστορία και τους συμβολισμούς του να απλώνονται παντού. Αθλητές και οπαδοί της, έδωσαν τη ζωή τους υπηρετώντας τα Ελληνικά Εθνικά ιδεώδη, συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες για την υπεράσπιση της πατρίδας και τη Δημοκρατία.

Η ΑΕΛ έχει αφήσει κληρονομιά σε όλους, όσους την υπηρέτησαν, την λάτρεψαν και έκλαψαν και χάρηκαν μαζί της. Ανέκαθεν ο σύλλογος από τη δημιουργία του ήταν σαρξ εκ της σαρκός των οπαδών της. Και με αυτούς στο πλευρό της θα πορευθεί και στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ