aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Τα χρόνια που κλεινόμασταν έχουν περάσει»

Φανούριος: «Τα χρόνια που κλεινόμασταν έχουν περάσει»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΑCTIVE 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν, τόνισε πως οι παίκτες θέλουν να κάνουν την αγωνιστική υπέρβαση. Τόνισε όμως ότι όλοι αναγνωρίζουν πόσο δύσκολη θα είναι η μεθαυριανή αποστολή τους στην Ολλανδία.

«Μας εξιτάρει το γεγονός πως πάμε να κάνουμε αγωνιστική υπέρβαση. Όλοι οι παίκτες ζουν και αναπνέουν για αυτά τα δύο παιχνίδια. Πάμε στην Ολλανδία ξέροντας τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν θα πάμε να αγωνιστούμε αμυντικά. Τα χρόνια που πηγαίναμε στο εξωτερικό και κλεινόμασταν πίσω έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον Απόλλωνα. Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και ό,τι βγει. Δύσκολο το έργο μας, αλλά πάμε για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας και αν τα καταφέρουν οι παίκτες μας, να γράψουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ