aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εξετάσεις για την ιταλική υπηκόοτητα περνά ο Σουάρες»

«Εξετάσεις για την ιταλική υπηκόοτητα περνά ο Σουάρες»

Το ταξίδι του Λουίς Σουάρες στην Ιταλία προκειμένου να αποκτήσει το διαβατήριο της χώρας προκάλεσε πλήθος φημών σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν τα τελευταία δημοσιεύματα με πηγές που επικαλείται το ESPN κάτι που αποδεικνύει πως είναι θέμα χρόνου η μετακίνηση του Ουρουγουανού επιθετικού στην Ιταλία.

Παρά το γεγονός πως ο παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει λάβει ξεκάθαρο μήνυμα από τον Κούμαν πως δεν υπολογίζεται από την ομάδα για τη νέα χρονιά είχε βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση. Παράλληλα, είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τη «γηραιά κυρία» για ενδεχόμενο συμβόλαιο στη Serie A, όμως, και αυτό πάγωσε όταν η ιταλική ομάδα απέσυρε την πρότασή της.

Τώρα, τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν και πάλι καθώς η παραμονή του στη γείτονα χώρα μπορεί και να σηματοδοτεί την επιθυμία του να ξαναρχίσει τις συζητήσεις ώστε να γίνει κάτοικος Τορίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ