aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈξαλλος ο Μπαπέ με τις δηλώσεις του Ζιρού

Έξαλλος ο Μπαπέ με τις δηλώσεις του Ζιρού

Κόντρα μεταξύ του Κιλιάν Μπαπέ και του Ολιβιέ Ζιρού φαίνεται να έχει ανοίξει από το πουθενά. Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν μετά τη φιλική νίκη της εθνικής Γαλλίας επί της Βουλγαρίας με 3-0. Σε εκείνο το ματς, ο Γκριζμάν άνοιξε το σκορ και ο Ζιρού ερχόμενος από τον πάγκο σκόραρε δύο ακόμη τέρματα.

Ωστόσο, μετά το τέλος του ματς, ο στράικερ της Τσέλσι παραπονέθηκε ότι έπαιρνε τις πάσες που θα ήθελε από τον Μπαπέ. «Καμιά φορά κάνεις τις κινήσεις αλλά η μπάλα δεν έρχεται. Ίσως να μπορούσαμε να είχαμε βρεθεί καλύτερα μεταξύ μας» είπε στην Daily Mail.

Ο Μπαπέ δεν το πήρε τόσο καλά
Σύμφωνα με την Equipe, ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν «έβραζε» με τα σχόλια του Ζιρού μετά το τέλος του αγώνα. Σε βαθμό που ήθελε να παραχωρήσει τη δικιά του συνέντευξη για να απαντήσει στον φορ της Τσέλσι.

Ωστόσο, ο Ντεσάν απέρριψε το αίτημα του και του είπε να επικεντρωθεί στην πρεμιέρα του EURO με αντίπαλο τη Γερμανία. Το δημοσίευμα αναφέρει, πάντως, ότι μίλησε με προσωπικά με τον Μπαπέ για να λυθεί η παρεξήγηση.

Η θέση του Ντεσάν για το περιστατικό

O ομοσπονδιακός τεχνικός, πάντως, αρνήθηκε να κατηγορήσει κάποιων εκ των δύο και υιοθέτησε μία διπλωματική στάση. «Αν η μπάλα πηγαίνει πάντα σε αυτόν που τη ζητάει είναι πάντα το ίδιο. Θα μπορούσε αυτό που είπε ο Ζιρού να είναι σωστό. Σε κάποιες περιπτώσεις η μπάλα δε φτάνει. Δεν πρέπει, όμως, να στιγματίσουμε τον Μπαπέ ή κάποιον άλλο. Ο Ολιβιέ δεν έχει το ίδιο προφίλ με τον Κιλιάν. Έχει μία πιο κεντρική θέση και το πρώτο ημίχρονο με τον Μπενζεμα, η μπροστινή τριάδα μπορούσε να αλλάξει θέσεις και ζώνες. Εναπόκειται στους παίκτες να το αποφασίσουν» είπε ο Ντεσάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ