aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έτσι είδα το νέο απόκτημα του Απόλλωνα»

«Έτσι είδα το νέο απόκτημα του Απόλλωνα»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

«Καλός, ψηλός και γρήγορος για το ύψος του, με καλά τεχνικά στοιχεία, ο οποίος θα είναι ένα συν για την άμυνα του Απόλλωνα». Με αυτά τα λόγια σκιαγράφησε τον Ρουμάνο αμυντικό του Απόλλωνα, Αντρέι Πιτσιάν, μιλώντας στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο προπονητής της Καρμιώτισσας Μάριος Νεοφύτου, η ομάδα του οποίου χθες αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Απόλλωνα. Όσον αφορά τον Πολίτσι, τον ποδοσφαιριστή που σκόραρε το πρώτο γκολ, είπε πως και αυτός έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

«Ο Πιτσιάν πήγε αρκετά καλά στο χθεσινό φιλικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν και το πρώτο του με τον Απόλλωνα. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, ψηλός και γρήγορος για το ύψος του, με καλά τεχνικά στοιχεία, ο οποίος θα είναι ένα συν για την άμυνα του Απόλλωνα. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και ξεκινά από πίσω το παιχνίδι της ομάδας του. Έχει αρκετά καλά στοιχεία», είπε ο Κύπριος τεχνικός για τον Αντρέι Πιτσιάν.

Όσον αφορά τον Πολίτσι, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ του Απόλλωνα στο χθεσινό φιλικό, λέγοντας πως έδειξε καλά στοιχεία και πως θα βοηθήσει τους κυανόλευκους.

Ο Μάριος Νεοφύτου μίλησε και για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας αλλά και την Καρμιώτισσα:

«Φέτος το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας θα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν με ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από την Α’ κατηγορία αλλά και με ποδοσφαιριστές από την Β’ κατηγορία. Θα είναι πολύ δύσκολο γιατί μια ομάδα θα ανέβει στην Α’ κατηγορία. Όσον αφορά την δική μου ομάδα, είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα μέχρι στιγμής, έχω επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αφομοιώνουν αυτά που τους λέω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ