aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζουν νέο συμβόλαιο στον Βενγκέρ

Ετοιμάζουν νέο συμβόλαιο στον Βενγκέρ

Μερίδα των οπαδών της Άρσεναλ αποδοκίμασε τον Αλσατό τεχνικό μετά την ήττα με 3-1 στο λονδρέζικο ντέρμπι από την Τσέλσι που άφησε την Άρσεναλ 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ο τίτλος δείχνει να απομακρύνεται για άλλη μία φορά και πλέον επανέρχεται στο προσκήνιο η συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του Βενγκέρ, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν.

Η Άρσεναλ έχει προτείνει στον Βενγκέρ την ανανέωση της πολυετής συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2019 και πλέον ο Αλσατός τεχνικός μέσα στους επόμενους μήνες καλείται να πάρει την οριστική του απόφαση για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο των Κανονιέρηδων.

Η διοίκηση της Άρσεναλ δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να απομακρύνει τον Βενγκέρ και μόνο ο ίδιος είναι εκείνος που θα πάρει τη μεγάλη απόφαση είτε για το αν θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια είτε για το αν θα αποχαιρετήσει την Άρσεναλ έπειτα από 21 χρόνια σχεδόν παρουσίας του στο Βόρειο Λονδίνο.

Όπως άφησε να εννοηθεί ο Βενγκέρ με δηλώσεις του μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στο Στάμφορντ Μπριτζ, η απόφασή του αναμένεται προς το τέλος της σεζόν, καθώς μέχρι τότε θέλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

«Το μέλλον μου πάντα είναι βέβαιο, είμαι 100% συγκεντρωμένος μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου μου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εγγυηθείς για το μέλλον. Ανησυχούμε για το αύριο. Το αύριο δεν είναι το καλοκαίρι. Είναι μόνο το αύριο», σχολίασε με νόημα ο Βενγκέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ