aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈρχονται μηνύσεις: Οργή Μέσι για την δημοσίευση του συμβολαίου του!

Έρχονται μηνύσεις: Οργή Μέσι για την δημοσίευση του συμβολαίου του!

Με μηνύσεις φαίνεται πως θα απαντήσει ο Λιονέλ Μέσι στη δημοσίευση των συμβολαίων του.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Ισπανία, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας «El Mundo» που κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο-βόμβα αποκαλύπτοντας όσα χρήματα έχει λάβει ο παίκτης από τη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτει η «El Mundo», με την υπογραφή του συμβολαίου ο Λιονέλ Μέσι έλαβε 138 εκατ. ευρώ την σεζόν, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και τα μπόνους στόχων, ενώ υπάρχουν και άλλες δύο ξεχωριστές πληρωμές.

Η μία αγγίζει τα 115.225.000 ευρώ το οποίο έλαβε όταν συμφώνησε στην ανανέωση, ενώ υπάρχει και ένα ποσό «αφοσίωσης» ύψους 77.929.955 ευρώ το οποίο θα λάβει ο Μέσι αν δεν φύγει πριν την λήξη του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ο Μέσι έχει πληρωθεί ήδη το 92% του συμβολαίου του, με το ποσό από το 2017 ως το 2021 να υπολογίζεται κοντά στο μισό δισεκατομμύριο.

Η απάντηση του παίκτη φαίνεται πως θα είναι η μήνυση καθώς δημοσιεύτηκαν προσωπικά δεδομένα του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ