aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύσκολα προλαβαίνει ο Σεκού Σισέ

Δύσκολα προλαβαίνει ο Σεκού Σισέ

Ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές του ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Δόξα.

Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λαβόρδε και Πράνιτς, ενώ ο Σισέ δεν είναι έτοιμος 100% και πολύ πιθανόν να μείνει και αυτός εκτός δράσης. Ακόμη και να συμπεριληφθεί στην αποστολή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού.

Όσον αφορά στο σύστημα που θα παρατάξει η τεχνική ηγεσία κόντρα στους Κατωκοπίτες, το πιο πιθανό είναι να δούμε ένα 4-4-2 με τους Γκιουρίς και Κατσιαράβα στην κορυφή της επίθεσης και τον Ράγιος στα άκρα.

Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Στρούνα, πιθανόν ο Κάτσαρ, ενώ ο Ντουγκλάο ίσως είναι αυτός που θα βρίσκεται στο πλευρό του Σίλντενφελντ μετά και την επιστροφή του στις προπονήσεις. Σαφέστατα και το κλίμα στην «Κυρία» δεν είναι και το καλύτερο, όμως στόχος είναι να αλλάξει μέσα από τις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ