aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαραλάμπους: «Αυτό που πιστεύαμε, φάνηκε στο γήπεδο...»

Χαραλάμπους: «Αυτό που πιστεύαμε, φάνηκε στο γήπεδο…»

Παρά την ήττα της ΑΕΚ, ο Ηλίας Χαραλάμπους τόνισε πως ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στην ΕΝΠ (1-2).

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα σε ένα δύσκολο γήπεδο και το λέγαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό φάνηκε τελικά. Κάναμε καλό παιχνίδι μπήκαμε αρκετά καλά και καταφέραμε να προηγηθούμε. Στα πρώτα 30 λεπτά είχαμε τον έλεγχο μα μετά τον χάσαμε χωρίς λόγο. Ξέραμε με ποιο τρόπο θα μας έπαιζε η Ένωση. Σκοράραμε αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει η Ένωση, δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν έπρεπε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών όχι όμως από το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι μπορούσαν. Προσπάθησαν, αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε είναι μακρύς ο δρόμος και πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Απολογούμαι στον κόσμο που έδωσε το παρών του σήμερα, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ