aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς: «Τη δουλειά μας είτε με Κύπριους διαιτητές είτε με ξένους»

Χαμπουλλάς: «Τη δουλειά μας είτε με Κύπριους διαιτητές είτε με ξένους»

Παλιές καλές στιγμές ευχήθηκε να ζήσουν όλοι το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό Κυπέλλου, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε περήφανος που συμμετέχει η ομάδα του στον τελικό μετά από 13 χρόνια και ευχήθηκε να διεξαχθεί ένας καλός αγώνας ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να σας καλωσορίσω και εγώ όλους, ιδιαίτερα τους προπονητές και τους αθλητές στη συνέντευξη  Τύπου μιας μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου. Έναν τελικό που ήδη αισθανόμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε, με αντίπαλο μια αξιόλογη και μαχητική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Πέρασαν δύο πολύ περίεργα χρόνια χωρίς κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι που γίνεται στην παρουσία φιλάθλων. Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι ποδόσφαιρο.

Εύχομαι όλοι να ζήσουμε παλιές καλές στιγμές και ιδιαίτερα όσοι αγωνίζονται. Θέλω να πιστεύω πως η Ανόρθωση θα αγωνιστεί όπως πρέπει, με απόλυτο σεβασμό στον Ολυμπιακό. Να γίνει ένας καλός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες, να δείξουν ότι τιμούν την ιστορία τους, να υπάρξει ευγενής άμιλλα και να χειροκροτήσουμε τον καλύτερο, που εύχομαι να είναι η ομάδα μου».

Για τα θέματα διαιτησίας είπε: «Έχω τοποθετηθεί επανειλημμένως, θεωρώ ότι μπορούσαν να σφυρίξουν και Κύπριοι. Η Ανόρθωση δεν ανησυχεί για τη διαιτησία θα κάνουμε τη δουλειά μας είτε Κύπριοι είτε ξένοι διαιτητές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ