aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Πάει για «οκτάρι» στην κορυφή

Απόλλων: Πάει για «οκτάρι» στην κορυφή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά που θα του επιστρέψει αυτομάτως να ανανεώσει την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας για όγδοη σερί αγωνιστική είναι ο ξεκάθαρος στόχος του Απόλλωνα στον σημερινό αγώνα με την Καρμιώτισσα. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που απέδειξαν και στο προηγούμενο ματς με τον ΑΠΟΕΛ παρά την ισοπαλία (1-1), προσδοκώντας ότι θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, φτάνοντας στην έβδομη νίκη σε εννέα αναμετρήσεις. Το μεγάλο στοίχημα στο σημερινό 90λεπτο είναι να επιβάλουν τον ρυθμό τους και, βεβαίως, να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ, κάτι που ενδεχομένως να αποτελέσει εφαλτήριο για την επικράτηση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή κατέληξε στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, χωρίς να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ υπέστη κάκωση στο γόνατο, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και ο απεικονιστικός έλεγχος θα ξεκαθαρίσει τη σοβαρότητα του προβλήματος. Επίσης, ο Ντάνιελ Λάρσον αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θα μείνει προληπτικά εκτός επιλογών του Κύπριου προπονητή. Στα θετικά είναι η επιστροφή των Μπακαλί Νταμπό και Γιάννη Γιαννιώτα. Αμφότεροι ξεπέρασαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και τους άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης τις προηγούμενες εβδομάδες. Εάν θα χρησιμοποιηθούν ή όχι, αποτελεί ασφαλώς απόφαση του Αυγουστή, ο οποίος θα κρίνει κατά πόσο θα κάνουν την επανεμφάνισή τους.

Ο Δημήτρης Δημητρίου θα βρεθεί σε άλλο ένα παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια, οι Έκτορ Γιούστε και Ατίλα Σάλαϊ στο κέντρο της άμυνας, με τους Ζοάο Πέδρο-Ντιέγκο Αγκίρε να καλύπτουν τις πτέρυγες. Ο Τζιόρτζε Ντένιτς θα είναι στην «καρδιά» του κέντρου, παρέα με έναν εκ των Σάσα Μάρκοβιτς, Χάμπο Κυριάκου. Όσον αφορά στην επιθετική γραμμή, οι Τσάρλισον Μπένσοπ και Νικολά Ντιγκινί θα πάρουν φανέλα βασικού. Για τις άλλες δύο θέσεις υπάρχουν οι επιλογές των Ιωάννη Πίττα, Σερζ Γκακπέ, Φλορεντίν Ματέι και, ασφαλώς, των Μπακαλί Νταμπό, Γιάννη Γιαννιώτα. Οπότε, ο Κύπριος κόουτς θα μοιράσει την τράπουλα αναλόγως του αγωνιστικού προφίλ του αντιπάλου και, όπως προαναφέραμε, της ετοιμότητας των δύο τελευταίων παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ