aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Γεμάτος στο ντέρμπι και λίγο αλλαγμένος

Απόλλων: Γεμάτος στο ντέρμπι και λίγο αλλαγμένος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O στόχος του Απόλλωνα είναι να μπει πρώτος στα πλέι οφ και να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους. Άλλη μία φορά, την περίοδο 2014-15, οι κυανόλευκοι είχαν αρχίσει από θέση οδηγού, αλλά, αν και βρέθηκαν στο +2, τερμάτισαν τελικά στην τρίτη θέση.

Είναι πιο έμπειροι φέτος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού ξέρουν πολύ καλά πως έχουν έντεκα τελικούς μπροστά τους. Κάθε παιχνίδι θα έχει τη δική του σημασία, με διαφορετικό χαρακτήρα. Την Κυριακή, θα αντιμετωπίσουν  τον ΑΠΟΕΛ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και ο ένας βαθμός διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες δίνει ελαφρύ πλεονέκτημα στο συγκρότημα  του Σωφρόνη Αυγουστή.

Με νίκη αποκτούν άλλον αέρα για τη συνέχεια, γι’ αυτό και ετοιμάζονται με κάθε επιμέλεια, για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ο Κύπριος προπονητής θα έχει αυξημένες επιλογές. Επιστρέφει ο Ρομπέρζ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εξέτισε και την ποινή του ο Βασιλείου. Παράλληλα, είναι πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή ο Γιούστε. Στο αρχικό σχήμα θα επανέλθει ο Χ. Κυριάκου, που είχε μπει αλλαγή στο ματς με την Αλκή.

Ο Σελίμοβιτς, που είχε δύο γεμάτα 90λεπτα, θα διατηρηθεί στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Ρομπέρζ, ενώ η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Σατσέτι, Χ. Κυριάκου, Παπουλή και Περέιρα. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε από την αρχή και τον Μάρκοβιτς, που είναι εντελώς καλά και διεκδικεί θέση βασικού.

Οι κυανόλευκοι θα πάνε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ συνειδητοποιημένοι πως  δεν θα πρέπει να κάνουν λάθη, που θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση. Η τεχνική ηγεσία έχει πέσει με τα μούτρα στην προετοιμασία τη ομάδας και στην τακτική που θα ακολουθήσει. Ο Αυγουστή δουλεύει στον αμυντικό μηχανισμό, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί επιθετικά, για να κάνει το πιο δυνατό άλμα μέχρι το επόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ