aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ευδιάθετος, επικοινωνιακός και με ατάκες

Απόλλων: Ευδιάθετος, επικοινωνιακός και με ατάκες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ευδιάθετος, επικοινωνιακός και πρωτίστως πανέτοιμος για να οδηγήσει τον Απόλλωνα στην κατάκτηση του τίτλου εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Κατά τη χθεσινή παρουσίασή του από τη διοίκηση Νίκου Κίρζη, ο Γερμανός τεχνικός διαβεβαίωσε ότι θα δουλέψει σκληρά ώστε η ομάδα της Λεμεσού να πετύχει τους στόχους της, «πετώντας» μάλιστα και ατάκες. Κάποιες εξ αυτών αφοπλιστικές! «Όταν ο Θεός μοίρασε αυτοπεποίθηση ήμουν εκεί», είπε χαμογελώντας ο Τσόρνιγκερ, ξεκαθαρίζοντας ότι «θέλω να κερδίζω πάντα, όταν χάνω νευριάζω» και πως «με τον τρόπο παιχνιδιού που θα προσπαθήσουμε να παίξουμε είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρουμε πολλά γκολ».

Ο νέος κόουτς του Απόλλωνα επισήμανε ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο που θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, θα το απολαμβάνει ο κόσμος και θα είναι χαρούμενος τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με την απόδοση. «Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία οι φίλαθλοι πάνε τουαλέτα ή στην καντίνα για ένα χοτ ντογκ και χάνουν τη μοναδική θεαματική στιγμή στο 90λεπτο. Αυτό δεν θα γίνει με εμάς. Σας το λέω στα σίγουρα. Αν δεν βγει το αποτέλεσμα θα κάνουμε πάντα ανάλυση για το τι πήγε λάθος. Θέλω να δουλέψω με τον κάθε παίκτη και να εξελιχθεί με βάση τις δυνατότητές του και όχι να του επιβάλω τι να κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσόρνιγκερ.

Όταν η κουβέντα πήγε στο σκέλος των προσθηκών, ο Τσόρνιγκερ, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν δέκα μετεγγραφές, έγινε πιο συγκεκριμένος για τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα ντυθούν στα κυανόλευκα: «Ψάχνουμε τους σωστούς παίκτες. Με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όχι σωματικά αλλά παίκτες με προσωπικότητα. Να παίζουν γρήγορα. Αναζητούμε στράικερ, κεντρικό αμυντικό με αυτά τα χαρακτηριστικά. Έξυπνους και γρήγορους. Χρειαζόμαστε ενίσχυση, αλλά θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε και θα δούμε. Να αποδείξουν σε εμένα πως αξίζουν μια θέση. Εκτός από τις θέσεις που είπα, δεν υπάρχει επείγον για άλλη θέση. Περιμένουμε πότε θα επανέλθουν κάποιοι παίκτες, όπως ο Ντιγκινί. Είναι ευκαιρία για τους νεαρούς. Έχουμε τους παίκτες για το σύστημα που θέλω να παίζω, 4-3-1-2».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ