aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκλειστικό: Έκλεισε και η δεύτερη μετεγγραφή του Κετσπάγια στην Ανόρθωση!

Αποκλειστικό: Έκλεισε και η δεύτερη μετεγγραφή του Κετσπάγια στην Ανόρθωση!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης από νωρίς είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Μετά την συμφωνία με τον Γεωργιανό επιτελικό μέσο, Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Αμμοχώστου, η «Κυρία» συμφώνησε και με τον συμπατριώτη του αριστερό μπακ Γκιόργκι Ναβαλόφσκι.

Πρόκειται για 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ντιναμό Τιφλίδας και τον Ιούλιο του 2004 κέρδισε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.

Εκεί έμεινε τρία χρόνια για να ακολουθήσει η Μεταλούργκι Ρουστάβι και τον Ιανουάριο του 2008 βγήκε για πρώτη φορά εκτός συνόρων, καθώς αποκτήθηκε από την Ανζί. Σειρά πήρε ο δανεισμός του στην Ίντερ Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ενώ από από το καλοκαίρι του 2010 μέχρι και αυτό του 2015… ξόδεψε την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα είπε με Λέβι και βγαίνει… άσπρος καπνός

Εκτός από την Ανζί, αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες, όπως η Χίμκι και η Τόσνο. Επαναπατρίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα για λογαριασμό της Ντίλα, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η ΣΚΑ-Ενέργκια, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος.

Συνολικά έχει μετρήσει 186 συμμετοχές, 2 γκολ και 9 ασίστ στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας, 5 εμφανίσεις και 1 τέρμα στο Κύπελλο Ρωσίας, ενώ έχει και 4 παρουσίες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, είναι και διεθνής με την Εθνική Γεωργίας, με την οποία κατέγραψε 35 συμμετοχές.

Πέρασε για ένα εξάμηνο από την Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας, όπου έπαιξε εφτά αγώνες στο πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2017/17. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στη Διναμό Μινσκ (8 συμμετοχές) και τον Ιανουάριο επέστρεψε στην πατρίδα του για την Διναμό Μπατούμι, χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 15 Νοεμβρίου στο ισόπαλο 1-1 της Γεωργίας με την Ανδόρα για το Κύπελλο Εθνών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ