aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Κλείνει τον Σάλιακα!

Αποκαλυπτικό: Κλείνει τον Σάλιακα!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, η Νέα Σαλαμίνα παίρνει παίκτη δανεικό από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ποιον; Τον Μανώλη Σάλιακα. Γνώριμη λύση για το κυπριακό φίλαθλο κοινό και τον τεχνικός των ερυθρόλευκων Λιάσο Λουκά, καθώς ο Ελλαδίτης νεαρός άσος αγωνίστηκε πέρυσι στην Καρμιώτισσα έχοντας 21 συμμετοχές ως βασικός.

Ο 21χρονος δεξιός φουλ μπακ ανήκει στον Ολυμπιακό από το 2013 και πρόπερσι, προτού έλθει στην Καρμιώτισσα είχε τρεις συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος ενώ είναι και εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Κ21.

Ο Σάλιακας μπορεί να δώσει λύσεις σε όλη τη δεξιά πτέρυγα της Νέας Σαλαμίνας, όμως, ο Λουκά τον προορίζει ως μία επιπλέον επιλογή και για το κέντρο, καθώς έδειξε στην Καρμιώτισσα ότι μπορεί να βοηθήσει και από αυτή τη θέση.

Όσον αφορά στο θέμα του Τάσου Δημητριάδη, Νέα Σαλαμίνα και ΠΑΟΚ δεν τα βρίσκουν, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να πληρώσουν μέρος του συμβολαίου, όμως, το παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας και ο ποδοσφαιριστής θέλει διακαώς να έρθει στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ