aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκάλυψη Μπράντλεϊ για Καρ: «Δεν μας άρεσε αυτό που ακούσαμε…»

Αποκάλυψη Μπράντλεϊ για Καρ: «Δεν μας άρεσε αυτό που ακούσαμε…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σε ρεπορτάζ ιρλανδικής ιστοσελίδας (RTE) η οποία αναφέρεται στη μετεγγραφή του Ντάνι Καρ στον Απόλλωνα και στη συμφωνία ανάμεσα στους Λεμεσιανούς και την Σάμροκ Ρόβερς για την αγορά του παίκτη, «φιλοξενούνται» και δηλώσεις του προπονητή της ιρλανδικής ομάδας, Στέφεν Μπράντλεϊ, ο οποίος μαζί με τη διοίκηση αναζητάνε τον αντικαταστάτη του Λονδρέζου φορ!

«Δεν θέλαμε να αφήσουμε να τον Ντάνι Καρ να φύγει. Είχε ακόμη ενάμισι χρόνο συμβόλαιο. Κάτσαμε, συζητήσαμε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και δεν μας άρεσε αυτό που ακούσαμε, αλλά κρίναμε κι εμείς ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει ο παίκτης για άλλη ομάδα, σε πιο ψηλό επίπεδο. Μιλάμε με 1-2 παίκτες για να αντικατασταθεί ο Καρ κι ελπίζουμε ότι θα προλάβουμε προτού κλείσει η μετεγγραφική περίοδος», είπε μεταξύ άλλων ο Ιρλανδός κόουτς, με αφορμή και τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ