aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποφάσισαν αποχή από το ντέρμπι

Αποφάσισαν αποχή από το ντέρμπι

Οι «Guardians», οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ, εξέδωσαν ανακοίνωση για το μεθαυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τονίζουν πως δεν θα δώσουν το παρών τους, αφού το μέτρο της ΚΟΠ δεν έχει καμία σχέση, όπως υποστηρίζουν, με τη διαδικασία που τηρεί η ΑΕΚ στα εντός έδρας παιχνίδια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΑΕΚτζήδες, μόνο από την ΚΟΠ»

Αναλυτικά: «Την Κυριακή δυστυχώς δεν θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ομάδα μας. Οι παράλογες και παράνομες απαιτήσεις που χρειάζονται για την αγορά εισιτηρίου δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή. Για να προλάβουμε τον κάθε ένα που θα πει ότι και η ΑΕΚ το ίδιο κάνει απλά θα πούμε ότι ουδεμία σχέση έχουν οι δυο διαδικασίες, παρόλο που διαφωνούμε με αυτό το “μέτρο” της διοίκησης μας και το εκφράσαμε πολλές φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δικαιώνεται πανηγυρικά η διοίκηση της ομάδας μας!»

Παράδειγμα που αποδεικνύει τη διαφορετικότητα των δυο ταυτοποιήσεων ήταν και η παρουσία οργανωμένων οπαδών δυο διαφορετικών ομάδων στο ΑΕΚ Αρένα, ΑΕΛ και Ανόρθωση, στο πρόσφατο παρελθόν. Έτσι και εμείς θα στήσουμε το δικό μας πάρτι στον Κεντρικό Σύνδεσμο από τις 11.00 το πρωί της Κυριακής με μπόλικό φαί, ποτό και πανικό. Στηρίζουμε τον Σύνδεσμο, όλοι εκεί!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρωτιά, οι έγνοιες και ΤΑ ΚΕΡΔΗ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ