aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«ΑΕΚτζήδες, μόνο από την ΚΟΠ»

«ΑΕΚτζήδες, μόνο από την ΚΟΠ»

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με την Ανόρθωση μιας και πλέον οι φιλοξενούμενοι καλούνται να πάρουν εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ.

Μέρος της ανακοίνωσης αναφέρει: «Η πώληση εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ομάδας μας γίνεται μόνο από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση cfa.com.cy. Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα. Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδό τους στο στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα. H πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (6/1). Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από τη γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ