aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο… περίμενε Χριστοφή και Μαργκάσα

Ανόρθωση: Στο… περίμενε Χριστοφή και Μαργκάσα

Η υπογραφή του Τιμούρ Κετσπάγια σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη στον προγραμματισμό της «Κυρίας» για τη νέα σεζόν. Προεργασία έχει γίνει τόσο σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις όσο και τις μετεγγραφές, αλλά μέχρι εκεί.

Ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαια των Βργκοτς, Γκαλίτσιου, Οκριασβίλι και Κβιλιτάια, οι οποίοι αποχωρούν αν και για τους Γεωργιανούς υπάρχει ανοικτό παράθυρο και επιθυμία επιστροφής αν και κάτι τέτοιο φαντάζει απομακρυσμένο έως και απίθανο. Δεδομένη θεωρείται η πρόθεση αποδέσμευσης τους Μιχάλη Μανιά. Στο συμβόλαιο του Ελλαδίτη επιθετικού υπάρχει όρος διακοπής συμβολαίου έναντι δύο μηνιάτικων και οι δύο πλευρές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρουν την χρυσή τομή για να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Άλλες δύο περιπτώσεις που παραμένουν στάσιμες είναι αυτές των Δημήτρη Χριστοφή και Ρενάτο Μαργκάσα. Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας δεν είχαν δεχθεί πρόταση ανανέωσης συμβολαίου. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως και στους δύο θα κατατεθεί πρόταση με μειωμένες απολαβές και εναπόκειται στους ίδιους εάν θα την αποδεχθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ