aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Όχι» σε λίφτινγκ

Ανόρθωση: «Όχι» σε λίφτινγκ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τρία παιχνίδια απέμειναν μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα. Αγώνες που στερούνται ουσιαστικών κινήτρων, πάντως, χωρίς με αυτό να σημαίνει πως στην «Κυρία» θα αδιαφορήσουν. Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου υποδέχονται σήμερα τον Ολυμπιακό, ακολουθεί η αποστολή στη Λεμεσό με την ΑΕΛ και κόβουν το νήμα του τερματισμού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αναμετρήσεις που προηγούνται του σπουδαιότερου αγώνα της σεζόν, που δεν είναι άλλος από τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Εξυπακούεται, λοιπόν, πως ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προσπαθήσει να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ προκειμένου να παρουσιαστούν άπαντες σε καλή αγωνιστική κατάσταση στις 15 Μαΐου. Τρεις περίπου εβδομάδες πριν από το μεγάλο ραντεβού της σεζόν, στο οποίο διακυβεύεται ένα ολόκληρο τρόπαιο και, κυρίως, ένα εισιτήριο για τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, εννοείται πως το τεχνικό τιμ παίρνει τα μέτρα του, λαμβάνοντας αποφάσεις που θα οδηγήσουν το σύνολο υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις στον τελικό κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κετσπάγια και προγραμματισμός

Παρόλο που με τον Γεωργιανό κόουτς δεν πρέπει να είσαι ποτέ σίγουρος, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα προχωρεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, «όχι» όμως σε λίφτινγκ. Εν ολίγοις, δεν θα γίνονται μαζικές διαφοροποιήσεις, αλλά σταδιακά θα παίρνουν ανάσες οι παίκτες του βασικού κορμού, με τον Κετσπάγια να διατηρεί παραλλήλως σε εγρήγορση κάποιους άλλους.

Στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, εκτός επιλογών είναι οι Μπουσουλάζιτς και Γκαλίτσιος λόγω τραυματισμού. Επίσης, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ρισβάνης και Νταουσβίλι που είναι τιμωρημένοι. O Οκριασβίλι έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μαργκάσα, Μανιάς, Ελουντού και Πηλέας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ