aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κετσπάγια και προγραμματισμός

Ανόρθωση: Κετσπάγια και προγραμματισμός

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Για το τέλος της σεζόν οριοθετήθηκαν στην Ανόρθωση οι εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια. Δια του προέδρου της εταιρείας, Ευγένιου Χαμπουλλά, εκφράστηκε η επιθυμία όλων ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Γεωργιανό τεχνικό και παρά τις αρχικές διαφορές που προέκυψαν υπάρχει η εκτίμηση ότι στο τέλος της ημέρας θα πέσουν οι υπογραφές σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά τον τελικό κυπέλλου θα «τρέξει» και ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της «Κυρίας» η πρόθεση του Τορνίκε Οκριασβίλι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Πάντως, στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν κλείνουν το κεφάλαιο και πολύ πιθανόν μετά το τέλος της σεζόν να επιχειρήσουν εκ νέου να αποσπάσουν την υπογραφή του Γεωργιανού εξτρέμ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κβιλιτάια πρόθεση της Γάνδης είναι να βρει αγοραστή για τον Γεωργιανό επιθετικό και μάλιστα στο πωλητήριο μπήκε εφταψήφιος αριθμός (1.000.000 ευρώ). Μοναδική προϋπόθεση να παραμείνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο 27χρονος διεθνής είναι να μην υπάρξει ενδιαφερόμενος για αγορά και η Γάνδη να προχωρήσει σε εκ νέου δανεισμό του.

Οι υπόλοιποι έξι με συμβατικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου είναι οι Μπράνκο Βργκοτς, Γιώργος Γκαλίτσιος, Δημήτρης Χριστοφή, Ρενάτο Μαργκάσα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ασάφ Τζουρ (δανεικός από την Χάποελ Ρανανά). Θυμίζουμε πως ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Νίκα Κατσαράβα στην Λεχ Πόζναν με τους Πολωνούς να μην δείχνουν «ζεστοί» για εξάσκηση του δικαιώματος αγοράς του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με ένα ποσό 200.000-250.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ