aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Πόποβιτς που… θόλωσε τα νερά κι η δεύτερη κίνηση

Ανόρθωση: Ο Πόποβιτς που… θόλωσε τα νερά κι η δεύτερη κίνηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το θέμα με το ενδεχόμενο απόκτησης του Ντενίς Πόποβιτς, παραμένουν στο προσκήνιο και στην πρώτη γραμμή για την Ανόρθωση. Προχθές ο ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Ζυρίχης σε μια προσπάθεια να τα βρουν για τη διακοπή του συμβολαίου του.

Παρά τις θετικές ενδείξεις, ο Σλοβένος μέσος θόλωσε τα νερά χθες το μεσημέρι. Ανήρτησε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας ενημερώνει πως ταξιδεύει για… Τουρκία μαζί με την αποστολή της Ζυρίχης, η οποία θα κάνει χειμερινή προετοιμασία. Με αυτά τα δεδομένα, γίνεται αντιληπτό πως ο Πόποβιτς δεν έχει λύσει τη συνεργασία με την ελβετική ομάδα, καθώς διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022 και έτσι η μετεγγραφή του στην Ανόρθωση παίρνει… παράταση μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το «πόκερ» του Πόποβιτς

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τον θέλει διακαώς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές, αφού η μετακίνησή του στους κυανόλευκους εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη αλλά και τη Ζυριχή. Μόνο όταν πάρει το χαρτί της ελευθερίας του θα έρθει στην Κύπρο για να υπογράψει.

Ανάλογα με την εξέλιξη στο… σίριαλ, Πόποβιτς, θα αποφασιστεί αν θα γίνει δεύτερη κίνηση ενίσχυσης και θα αφορά παίκτη κάτω των 22. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση από τον Κετσπάγια σε ποια θέση θα προχωρήσει σε ενίσχυση μιας και φαίνεται να κάνει διάφορες σκέψεις. Στο μυαλό του φαίνεται να γυροφέρνει η απόκτηση αριστερού μπακ ή μέσου.

Αυτό που βγαίνει από την Ανόρθωση είναι ότι πιθανόν η τελική απόφαση για τη δεύτερη κίνηση ενίσχυσης να προκύψει και από τις επιλογές που θα υπάρχουν. Αν δηλαδή προταθεί και αξιολογηθεί παίκτης που θεωρείται σούπερ ευκαιρία σε θέση που δεν «καίγεται» η ομάδα πιθανόν να αποκτηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ