aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Κύριος» εντός της ημέρας ο Ρουσιάς

Ανόρθωση: «Κύριος» εντός της ημέρας ο Ρουσιάς

Με τον καλύτερο τρόπο θα εξαργυρώσει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του ο Ονησίφορος Ρουσιάς. Με 17 τέρματα σε 37 εμφανίσεις (32 ως βασικός) ο 28χρονος επιθετικός αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του δεύτερου γκρουπ με ένα τέρμα λιγότερο από τον Μπεράτ Σαντίκ της Δόξας, καταλαμβάνοντας την πολύ τιμητική διάκριση του πρώτου Κύπριου σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy εντός της ημέρας η Ανόρθωση θα κινηθεί για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Παραλιμνίτη άσου, ο οποίος αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά στον Ερμή και ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα της Αραδίππου έμεινε μέχρι τέλους στη διεκδίκηση της παραμονής στην Α’ Κατηγορία. Ο Τιμούρ Κετσπάγια άναψε «πράσινο» για απόκτηση του Ρουσιά και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο τις επόμενες ώρες θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις.

Η Ανόρθωση θα αποτελέσει τον πέμπτο κυπριακό σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του Ρουσιά μετά την Ένωση, την Ομόνοια, την ΑΕΚ και τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ