aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έριξαν στα πόδια του €15.000.000

Ανόρθωση: Έριξαν στα πόδια του €15.000.000

TOY IAKΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Άλλος ένας παλιός γνώριμος του Τιμούρ Κετσπάγια είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την Ανόρθωση. Πρόκειται για τον Ελλαδίτη διεθνή στόπερ Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του, πριν από 12 χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιώς, βοηθήθηκε από τον Γεωργιανό τεχνικό. Σε σημείο που σε κάθε ευκαιρία δηλώνει δημόσια ότι ήταν ο άνθρωπος – εφαλτήριο στην καριέρα του, αφού τον εμπιστεύτηκε όσο κανένας άλλος την τότε εποχή. Ο Παπαδόπουλος προτάθηκε στους κυανόλευκους και παρά τα όσα δημοσιεύθηκαν χθες βράδυ στον ελλαδικό Τύπο συνεχίζει να αξιολογείται.

Ο Κετσπάγια εμπιστεύτηκε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος στο τέλος εκείνης της σεζόν (2009-10) πωλήθηκε στη Σάλκε έναντι 2 εκ. ευρώ και για μια δεκαετία έκανε σπουδαία καριέρα στη Γερμανία. Στη συνεχεία (2015) μετεγγράφηκε στη Λεβερκούζεν έναντι 6,5 εκ. ευρώ, δόθηκε δανεικός στη Λειψία (2016), ενώ με το ίδιο ποσό (6,5 εκ. ευρώ) τον αγόρασε το Αμβούργο το 2017. Στη λήξασα σεζόν πήγε στη Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ με την οποία είχε 24 συμμετοχές όλες βασικός με φουλ ενενηντάλεπτα, πετυχαίνοντας και δύο τέρματα. Ο 29χρονος στόπερ είναι ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε πρόταση της ελβετικής Γκρασχόπερς, περιμένοντας κάτι καλύτερο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στο παζάρι με €1.000.000+

Στο… «μετεγγραφικό δελτίο» της «Κυρίας», σημειώθηκε χθες ότι ο Ιβοριανός Σερζ Άκα που προτάθηκε και άρεσε, οδεύει προς τη Γαλατασαράι! Αν αληθεύει μια τέτοια πληροφορία, τότε στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια απόκτησής του. Από κει και πέρα, όλα είναι ρευστά πλην της μετεγγραφής του Μάριου Αντωνιάδη. Ούτε ο Γιαννιώτας θεωρείται «κλειστός», ούτε ο Ρουσιάς, ούτε ο Αβραάμ, ούτε ο Κάσια, ούτε ο Κβίλια. Πολλά από τα θέματα μετεγγραφών θα ξεκαθαρίσουν στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, όταν ο Κετσπάγια θα έχει νεώτερα από την αποστολή του στη Γεωργία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ