aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Επέστρεψε και φέρνει νέα ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Επέστρεψε και φέρνει νέα ο Κετσπάγια

Απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές, επισκέφθηκε τα αγαπημένα του πρόσωπα στη Γεωργία, πέρασε αρκετό χρόνο με τον αδελφικό φίλο και πρώην συμπαίκτη του Γκιόργκι Κικλάντζε και το βράδυ της Πέμπτης επέστρεψε στην Κύπρο για να «τρέξει» τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιχείρησε να κλείσει ορισμένα ανοικτά κεφάλαια που αφορούν στον προγραμματισμό της «Κυρίας» και εντός της ημέρας θα ενημερώσει τη διοίκηση για την κατάληξη των επαφών του. Μετέφερε στον Κικλάντζε την επιθυμία του ιδίου και της ομάδας να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή, ενώ έγινε συζήτηση για πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους.

Το κεφάλαιο Γκουράμ Κάσια θα κλείσει σύντομα οριστικά, θετικά ή αρνητικά, για την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Γεωργιανός κεντρικός αμυντικός είναι ο διακαής πόθος του Κετσπάγια για ενίσχυση της ανασταλτικής γραμμής, όμως το ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας αποτελεί εμπόδιο για την Ανόρθωση.

Μειωμένες έως μηδαμινές είναι οι πιθανότητες απόκτησης του Βάκο Κβίλια. Ο Γεωργιανός διεθνής μέσος δεν βλέπει «ζεστά» το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Κύπρο, ενώ οι οικονομικές του απαιτήσεις ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ ετησίως. Καπνός χωρίς φωτιά αποδείχθηκαν τα περί πρότασης στον Γκιόργκι Αμπουρτζάνια.

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι δεν έγινε πρόταση στον 28χρονο μέσο, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόθυμος να επιστρέψει στην Κύπρο. Σύντομος, αλλά αποκαλυπτικός για το μέλλον του ήταν ο Γκιόργκι Λόρια, μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας επιβεβαίωσε τη φημολογία που θέλει άλλη κυπριακή ομάδα να τον έχει προσεγγίσει. «Έχω συμβόλαιο με την Ανόρθωση για ακόμα ένα χρόνο. Δέχθηκα πολύ καλές προτάσεις από κυπριακή και βελγική ομάδα, όμως το πιθανότερο είναι πως θα είμαι στην Ανόρθωση και τη νέα σεζόν», ανέφερε ο διεθνής Γεωργιανός.

Για πολλοστή φορά στο Ισραήλ κατέγραψαν πληροφορίες για μετεγγραφή του Ντορ Μίχα στη Χάποελ Μπερ Σεβά, με την υποσημείωση χθες ότι μέχρι το τέλος της βδομάδας θα καταβληθεί η ρήτρα των 100.000 ευρώ στην «Κυρία» για αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ