aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Ένα μήνα μέσα οι πληρωμές. Ξεκάθαρο το μέλλον του Τιμούρ»

Ανόρθωση: «Ένα μήνα μέσα οι πληρωμές. Ξεκάθαρο το μέλλον του Τιμούρ»

Παρά την επίσημη διάψευση της Ανόρθωσης και του Σπύρου Ρισβάνη για το δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime.gr για τα περί καθυστερημένων οφειλών και τη δυσαρέσκεια του Ελλαδίτη αμυντικού, ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας, Αντώνης Τσιράκης με ανάρτησή αυτή τη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter επανέρχεται και δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με το θέμα των πληρωμών.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ψάχνει πυροσβεστήρα για τις φωτιές του Κετσπάγια

Για το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Κυρίας» τονίζει ότι τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και το Κύπελλο αποτελεί μοναδική διέξοδος σωτηρίας, ενώ σημειώνει ότι ο Γεωργιανός προπονητής ζήτησε αύξηση απολαβών που δεν πέρασε απαρατήρητη. Στην ομάδα της Αμμοχώστου τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει δυσφορία καθώς υποστηρίζουν ότι δεν είναι τυχαία και υποκινούνται από κάποιους που επιθυμούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις

«Το θέμα των πληρωμών στην Ανόρθωση, που εμμέσως έθιξε και ο Κετσπάγια, είναι σύνθετο γιατί δεν ισχύει για όλους το ίδιο. Όλοι είναι έναν μήνα μέσα, αλλά σε κάποιους έχει διπλώσει. Επιπλέον, άλλος μπορεί π.χ. να έχει ως δόση και την προμήθεια στον μάνατζερ, άλλος όχι.

Ειπώθηκε ότι την άλλη βδομάδα θα υπάρξουν πληρωμές όπως και ότι αναμένονται κάποια λεφτά από χορηγίες που έχουν καθυστερήσει. Η κατάσταση δεν είναι τραγική και γι’ αυτό η πρόσφατη στάση του Κετσπάγια έχει ενοχλήσει. Για το δικό του μέλλον τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα.

Υπάρχει δυσαρέσκεια, τα αποτελέσματα δεν ικανοποιούν και το Κύπελλο φαντάζει ως μόνη διέξοδος σωτηρίας. Παρεμπιπτόντως, στις συζητήσεις που έγιναν μέσα στη χρονιά, ζήτησε μία αύξηση που δεν πέρασε απαρατήρητη. Τέλος, σε ενδεχόμενο διοικητικών αλλαγών, όλα μπαίνουν σε νέα βάση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ