aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑμερικανικές… «Σειρήνες» για τον «μαέστρο»!

Αμερικανικές… «Σειρήνες» για τον «μαέστρο»!

Το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ για τον Νικολάς Μαρτίνες διατηρείται αμείωτο, με τον Αργεντινό άσο, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού από τον Ολυμπιακό, να εξετάζεται από την Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας, Τζιμ Κέρτιν, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον τους για τον 30χρονο, τονίζοντας ότι παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωσή του.

Δύο… μετεγγραφές

«Είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε, ένας παίκτης που πάντα κοιτούσαμε για να ενισχύσει το ρόστερ μας. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι περιουσία του Ολυμπιακού, άρα το να μιλάμε για αυτόν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, είναι κάτι που δεν θα κάνουμε», είπε.

Κυανόλευκη υπερηχητική πτήση

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το 2015, μετά την εξαιρετική του χρονιά με τον Παναιτωλικό, δίχως να έχει φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών σε επίσημο παιχνίδι. Έπειτα, ακολούθησαν διαδοχικοί δανεισμοί του σε Ανόρθωση, Γουέστερ Σίδνεϊ και φέτος στον Απόλλωνα. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εκπνέει το 2019.

Ουφ! Με κόβουν πάνω στον οίστρο μου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ