aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτό είναι το πλάνο ενίσχυσης του Λέβι

Αυτό είναι το πλάνο ενίσχυσης του Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ρόνι Λέβι είναι υποχρεωμένος να πατήσει γκάζι όσον αφορά στο κεφάλαιο της ενίσχυσης αφού στο ρόστερ υπάρχουν ακόμη αρκετές κενές θέσεις. Κόντρα στη Λάτσι, η Ανόρθωση δεν θα είναι πλήρης όσον αφορά στο ρόστερ, όμως ακόμη κι έτσι η πρόκριση απέναντι στους Αλβανούς αποτελεί μονόδρομο. Οτιδήποτε άλλο θα είναι παταγώδης αποτυχία.

Τη δεδομένη στιγμή η προσοχή στον μετεγγραφικό τομέα στρέφεται στην απόκτηση ακραίου επιθετικού, αριστερού μπακ, τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών και ενδέχεται να γίνει προσπάθεια για απόκτηση και μέσου. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει τρεις κενές θέσεις για προσθήκη κοινοτικού ή ξένου ποδοσφαιριστή. Πάντα στα υπόψη βρίσκεται και η απόκτηση Κύπριων ποδοσφαιριστών και αν προκύψει κάτι αξιόλογο θα γίνει προσπάθεια ένταξής τους στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Κοσμοσυρροή με πόλο έλξης τον Γκιουρίς

Προτεραιότητα δίνεται στην απόκτηση αριστερού ακραίου επιθετικού και στην Ανόρθωση θα επιδιώξουν στην απόκτηση ποιοτικής επιλογής. Η περίπτωση Λαβόρδε με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, μετά και την υπέρβαση με τον Γκιουρίς, έχει εγκαταλειφθεί και ο Λέβι κοιτάζει άλλες περιπτώσεις. Όχι τόσο ακριβές αλλά σίγουρα θέλει ποιοτική λύση. Ήδη ξεχώρισε δύο ποδοσφαιριστές και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να καταλήξει στον εκλεκτό.  Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, είχε απασχολήσει ο 22χρονος Βόσνιος Άντιν Χούσιτς, ο οποίος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Χάρτμπεργκ στην Αυστρία. Ωστόσο, η περίπτωση αυτή έχει εγκαταλειφθεί και ο Λέβι στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Κόπηκε» ο ένας από τον Λέβι, στο… περίμενε ο δεύτερος

Ο Ισραηλινός τεχνικός φαίνεται να κάνει σκέψεις και για απόκτηση μέσου. Αυτό το κεφάλαιο ίσως απασχολήσει πιο έντονα εφόσον η Ανόρθωση πάει καλά στο Γιουρόπα Λιγκ και θα θελήσει να δώσει βάθος στο ρόστερ της. Επίσης, η κίνηση αυτή σχετίζεται και με πιθανή μετατόπιση του Ράγιος ως εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ