aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑυτή η ομάδα τρελαίνει κόσμο

Αυτή η ομάδα τρελαίνει κόσμο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σκέτη μαγεία! Ομάδα ορχήστρα! Αυτός είναι ο φετινός Απόλλωνας, που δεν καταλάβει ούτε από απουσίες, ούτε από δυσκολίες. Μπήκε στο παιχνίδι, επέβαλε τον ρυθμό του και έκανε κεφαλοκλείδωμα στον αντίπαλό του. Έκανε ό,τι ήθελε ολοκληρώνοντας το 2017 με τον καλύτερο τρόπο. Και βέβαια έστειλε ηχηρά μηνύματα, πως αυτή τη σεζόν δεν θα αφήσει τίποτε στην τύχη και θα κάνει τα πάντα να υλοποιήσει όλους τους στόχους του.

Πριν τον προχθεσινό αγώνα διέθετε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά με το 6-0 επί του Ερμή έφθασε τα 43 γκολ και ανέβασε αισθητά τη διαφορά από τους άλλους, αν και έχει δώσει τα λιγότερα από τις υπόλοιπους μνηστήρες του τίτλου! Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή τρελαίνει τον κόσμο, με τις εμφανίσεις και κυρίως με την ευκολία που καθαρίζει κάποια παιχνίδια. Έχει φτάσει στους 34 βαθμούς σε 14 αγώνες, έναντι 37 της ΑΕΚ και 36 της Ανόρθωσης που έχουν δώσει 17 αγώνες. Οι κυανόλευκοι τα έχουν όλα, μα περισσότερο την ευχέρεια με την οποία κυκλοφορούν την μπάλα και ανοίγουν τις αντίπαλες άμυνες.

Ο κόσμος πανηγύρισε με την ψυχή του, αυτοί που τον ακολούθησαν στη Λάρνακα, αλλά  και όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα τηλεοπτικά τη σπουδαία νίκη και εμφάνιση. Το σύνθημα «Απόλλων-Θρύλος-Πρωτάθλημα» βγήκε από τα βάθη της ψυχής του. Τι και αν είχε βασικές απουσίες (Μάγκλιτσα, Άλεφ, Ντα Σίλβα) η δουλειά έγινε και με το παραπάνω. Άλλωστε το έκανε ξεκάθαρο και ο προπονητής του Απόλλωνα στο τέλος του αγώνα. «Γι’ αυτό εμείς δεν ασχολούμαστε με μετεγγραφές…». Όποιος και αν απουσιάζει, υπάρχουν οι λύσεις. Δέστε τι συμβαίνει με την απουσία του Μάγκλιτσα. Τον Κροάτη αντικαθιστά ο Σελάγια, ο οποίος κάνει θραύσεις.

Προχθές, σημείωσε το πρώτο του χατ τρικ και έφθασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα. Ένας παίκτης, που έχει την όσφρηση του γκολ, ξέρει πότε να μπει στην φάση για να ολοκληρώσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Ο Αργεντινός είναι μοναδικός και αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που επιλέγηκαν για να οδηγήσουν τον Απόλλωνα στην κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ