aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Αυτή είναι η μεγάλη επιστροφή»

«Αυτή είναι η μεγάλη επιστροφή»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε το μεσημέρι στον Active για τη νίκη επί του Άρη, το γκολ του Ντα Σίλβα, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και πολλά άλλα.

Για το γκολ του Ντα Σίλβα: Ήταν ένα εκπληκτικό τέρμα από τον Άλεξ. Είναι ποδοσφαιριστές που πιστεύουν στα πόδια τους κα έχουν την τεχνική να σκοράρουν τέτοια τέρματα. Ήταν ένα από τα ωραιότερα του πρωταθλήματος και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί όσο περνούσε η ώρα δυσκόλευαν τα πράγματα για εμάς.

Για τον Παπουλή: Είναι μία επιπλέον σπουδαία επιλογή. Ο Παπουλής είναι ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας, ο οποίος σκοράρει 15 τέρματα ανα σεζόν.

Για την επιστροφή του Αυγουστή: Είναι η μεγάλη επιστροφή και εδώ είναι η ουσία. Θα δούμε έναν διαφορετικό Απόλλωνα με τον Αυγουστή στον πάγκο.

Για το σερί με τον ΑΠΟΕΛ: Δεν μετράνε τα σερί και οι προϊστορίες, ούτε το γεγονός ότι ι ΑΠΟΕΛ προέρχεται από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι μεγάλες ομάδες, όπως ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα.

Για την ταυτοποίηση: Ο κόσμος θα έρθει ελεύθερα. Δεν γελάσαμε της Πολιτείας και να μην δίνουμε τροφές σε τέτοιους είδους ημίμετρα. Θεωρώ ότι φέτος τα πήγαμε περίφημα, δεν υπάρχουν επεισόδια. Μακάρι ο κόσμος να σεβαστεί το άθλημα και να έρχεται ελεύθερα στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ