aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Παίζει στα σίγουρα

ΑΕΛ: Παίζει στα σίγουρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι πρώτες τέσσερις μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ δείχνουν ξεκάθαρο τον δρόμο που επέλεξε για τις προσθήκες στο ρόστερ της. Η ομάδα της Λεμεσού παίζει στα σίγουρα. Απέκτησε τον Σωτηρίου που έκανε καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, τον Μάζουρεκ που αγωνιζόταν στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια τον είχε βάλει… στο μάτι, τον Ριστέφσκι που ήθελε από τον Ιανουάριο, και τον Μαζάν, τον μοναδικό που είναι εντελώς άγνωστος. Επίσης, έχει συμφωνημένο και τον Ρέινολντς, που επίσης είναι γνωστός από την παρουσία του σε Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα.

Στην ΑΕΛ, λίγο ή πολύ, θέλουν να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή και για τους επιθετικούς που θα εντάξουν στο ρόστερ τους. Γι’ αυτό και διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τον Μπένσοπ, έστω κι αν τους χωρίζει σημαντική οικονομική διαφορά.

Γίνεται προσπάθεια να γεφυρωθεί η διαφορά και να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα ο επιθετικός από το Κουρασάο. Θα πρέπει η ΑΕΛ να ανεβάσει ώς ένα βαθμό την προσφορά της και από την άλλη ο 31χρονος ποδοσφαιριστής να μειώσει αισθητά τις απαιτήσεις του.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν κι άλλες υποψήφιες επιλογές για την αντικατάσταση του Μαέ. Επίσης, οι γαλαζοκίτρινοι ψάχνουν άλλον έναν επιθετικό, ικανό να αγωνιστεί και ως ακραίος. Σ’ αυτές τις δύο περιπτώσεις εστιάστηκαν στην ΑΕΛ και ο στόχος τους είναι να υλοποιηθούν οι μετεγγραφές με την έναρξη της προετοιμασίας, άντε με την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία, περί τα τέλη του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ