aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Άμεση αντίδραση απέναντι στον... κακό οικοδεσπότη Τιμούρ

ΑΕΛ: Άμεση αντίδραση απέναντι στον… κακό οικοδεσπότη Τιμούρ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η ΑΕΛ πάει στη Λάρνακα την Κυριακή όπου και θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», από το οποίο έχει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το 2018.

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τότε οι γαλαζοκίτρινοι είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0, χάρις σε γκολ του Άλεξ Ντα Σίλβα από την άσπρη βούλα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως στην τελευταία απόδραση της ΑΕΛ με τους τρεις βαθμούς της νίκης, στον πάγκο της ήταν ο Ντούσαν Κέρκεζ, ωστόσο απέναντι του είχε τον Ρόνι Λέβι. Ο Βόσνιος τεχνικός στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια σε ρόλο… οικοδεσπότη δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Δείτε επίσης: Αυτό που θέλει να αποφύγει αύριο η ΑΕΛ

Συγκεκριμένα μια φορά έφυγε με… σκυμμένο το κεφάλι, στις 7 Δεκεμβρίου του 2019 με σκορ 2-0 και μια φορά με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), στο πιο πρόσφατο φετινό μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι.

Μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΚ την Πέμπτη, οι λέοντες δεν έχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα άμεσα, μετά τις αποτυχίες κόντρα σε Απόλλων και Ομόνοια. Για να συμβεί αυτό ο Κέρκεζ θα πρέπει να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα επιβληθεί του Γεωργιανού τεχνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ