aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Επιστρέφει ο Ιβάν, χάνει Τάντι

ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Ιβάν, χάνει Τάντι

Πέρα από τους τρεις χαμένους βαθμούς απέναντι στην Ένωση η ΑΕΚ είχε και μία ακόμη απώλεια. Αυτήν του Τάντι, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα της ομάδας του που είναι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα.

Έτσι, ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι υποχρεωμένος να ετοιμάσει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει στον νεαρό Άγγλο. Όσον αφορά τους τραυματίες, εκτός δράσης αναμένεται να είναι ο Αβραάμ που δεν προλαβαίνει λόγω μυϊκού προβλήματος, ο Τρισκόφσκι εκτιμάται ότι θα προλάβει και ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ θα προσπαθήσουν να είναι διαθέσιμοι και οι Φακούντο Γκαρσία και Γιάννου. Η λαρνακιώτικη ομάδα από σήμερα ουσιαστικά αρχίζει προετοιμασία ενόψει ΑΠΟΕΛ μιας και χθες έγινε αποθεραπεία.

Στην ΑΕΚ υπάρχει απογοήτευση από την ήττα απέναντι στην Ένωση και αυτό εκφράζεται και από επίσημα χείλη. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να μας προβληματίσει. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να προβληματιστούμε και είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε απαντήσεις και να ανασυνταχτούμε, ιδιαίτερα όταν ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι». Οι οπαδοί των Λαρνακέων περιμένουν να διαπιστώσουν αν θα καταφέρει η ΑΕΚ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ να δώσει απαντήσεις ή αν θα συνεχίσει την προβληματική της εικόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ