aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Βαθμό που αγγίζει το άριστα παίρνει η ΚΟΚ για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας Εθνικών Ομάδων Ανδρών κάτω των 18! Αυτό μας δηλώνει ο πρόεδρος της επιτροπής των εθνικών ομάδων Χάρης Νικολάου, ο οποίος αποκαλύπτει ότι τα μηνύματα που έρχονται από τη διεθνή ομοσπονδία είναι άκρως θετικά!

«Αν δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας τη διοργάνωση μιας διεθνούς διοργάνωσης, πολύ απλά δεν θα ζητούσαμε την ευθύνη ανάληψής της. Το γεγονός ότι λαμβάνουμε επαίνους από την πλευρά της διεθνούς ομοσπονδίας, είναι κάτι που μας ενισχύει την πεποίθηση ότι η διοργάνωση είναι ήδη επιτυχημένη», είπε αρχικά και συνέχισε: «Φυσικά, η επιτυχία αυτή αντανακλά στην κυπριακή καλαθόσφαιρα και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια για να ξαναφέρουμε το άθλημα της καλαθόσφαιρας εκεί που πραγματικά του αξίζει, κάτι που προσπαθούμε να καταφέρουμε μέσα από τη συνείδηση του φίλαθλου κοινού». Σημειώνεται ότι η αυλαία της διοργάνωσης πέφτει σήμερα με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, καθώς και την τελετή λήξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ