aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΈτοιμος για Βιτόρια ο Παναθηναϊκός!!

Έτοιμος για Βιτόρια ο Παναθηναϊκός!!

Χωρίς τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (θλάση) και Γιώργο Παπαγιάννη (ίωση), αναχωρεί η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Βιτόρια, ενόψει των πρώτων αγώνων με τη Λαμποράλ Κούτσα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Στους ρυθμούς των αγώνων με την Λαμποράλ Κούτσα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό. Μια μέρα μετά την νίκη επί της Νέας Κηφισιάς για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, όπου έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει των δύο πρώτων παιχνιδιών, που θα γίνουν στη Βιτόρια.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να κάνει θεραπεία, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στον αριστερό λαγονοψοΐτη, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε και ο Γιώργος Παπαγιάννης, που ταλαιπωρείται από ίωση. Αμφότεροι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή, για τη Βιτόρια.

Η αποστολή αποτελείται από 13 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Δημήτρη Διαμαντίδη, Τζέιμς Φελντέιν, Νικ Καλάθη, Έλιοτ Γουίλιαμς, Μαρκέζ Χέινς, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Σάσα Πάβλοβιτς, Αντώνη Φώτση, Τζέιμς Γκιστ, Λευτέρη Μποχωρίδη, Όγκνιεν Κούζμιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Βινς Χάντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ