aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΈκλεισε στην Τενερίφη ο Κάιλ Γκάι

Έκλεισε στην Τενερίφη ο Κάιλ Γκάι

Στην Τενερίφη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάιλ Γκάι. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αποχωρεί ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό AKTOR, στον οποίο δεν μπόρεσε να βρει το χρόνο που ήθελε.

Ο Αμερικανός άσος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, ωστόσο με τις προσθήκες που έγιναν στην περιφέρεια και ειδικά αυτή του Κέντρικ Ναν έπεσε πολύ στην ιεραρχία και τελικά οδεύει στην έξοδο, όχι με δανεισμό αλλά με αποδέσμευση. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Δεκεμβρίου και την ήττα από την Αναντολού Εφές, όπου έπαιξε για 1:56.

Ο Γκάι έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια της Ευρωλίγκας και συνολικά 14 με το «τριφύλλι». Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είχε 4 πόντους (71,4% στα δίποντα, 31,6% στα τρίποντα, 80% στις βολές), 0,9 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 1 λάθος σε 10:38 κατά μέσο όρο. Την καλύτερη εμφάνιση έκανε στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Stoiximan Basket League (30/10), όπου μέτρησε 11 πόντους (με 3/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24:20.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ