aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΕθνική Κύπρου ΜπάσκετΑνανέωση συνεργασίας με τον Γιαννάρα (δηλώσεις)

Ανανέωση συνεργασίας με τον Γιαννάρα (δηλώσεις)

Στο τιμόνι της Εθνικής Ανδρών θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτης Γιανναράς, όπου ανανέωσε την συνεργασία του με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η πορεία της Εθνικής Ανδρών στους αγώνες που έδωσε τόσο για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, όσο και στις φιλικές αναμετρήσεις, έδειξαν πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον σωστό δρόμο, και με αρκετή δουλειά θα μπορέσει να θέσει πιο ψηλούς στόχους.

Πλέον ο έμπειρος κόουτς καλείται να αναλάβει την ανανέωση της Εθνικής Ανδρών για την συμμετοχή της ομάδας στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στο τέλος Μαΐου αλλά και στους αγώνες για τα προκριματικά της Β’ Κατηγορίας που θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Στο πλευρό του Παναγιώτη Γιανναρά θα παραμείνουν οι δύο βοηθοί του, Νίκος Λαμπρίας και Νικόλας Παπαδόπουλος, οι οποίοι επίσης ανανέωσαν την συνεργασία τους. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Κύπρου, Παναγιώτης Γιανναράς, μίλησε στην ιστοσελίδας της ΚΟΚ.

Αναλυτικά: «Για εμάς ήταν λίγο πολύ δεδομένη η διαδικασία που ακολουθούμε όσο καιρό είμαστε στην Εθνική. Με την λογική ότι ξεκινήσαμε στους ΑΜΚΕ το 2013 και μετά πήραμε υπό την εποπτεία μας και την Εθνική Ανδρών Κ20 και είχαμε στο μυαλό μας ένα πλάνο σταδιακής ανανέωσης της Εθνικής μας ομάδας, κρατώντας την πάντα σε ψηλό επίπεδο.

Και νομίζω πως με την αποχώρηση κάποιων παιδιών μετά τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, ήρθε η στιγμή να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός που είχαμε κάνει από τότε, και να προστεθούν ακόμα μερικά νέα παιδιά στην Εθνική ομάδα.

Το ότι ανανεώθηκε η συνεργασία μας με χαροποιεί ιδιαίτερα. Το να εκπροσωπείς την χώρα σου είναι η ύψιστη τιμή, και μαζί με τους συνεργάτες μου δεσμευόμαστε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, τον Λούη Δημητρίου, όπως και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τιμή που μας κάνουν. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ