aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΤζιωρτζής και Eurofast ανανέωσαν τη συνεργασία τους (vid)

Τζιωρτζής και Eurofast ανανέωσαν τη συνεργασία τους (vid)

Τη στήριξη της Eurofast θα έχει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στην προσπάθεια του να διακριθεί στο πρωτάθλημα SMP F4 North Europe Zone Certified by FIA, το οποίο αρχίζει σε μερικές εβδομάδες. Η Eurofast, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών σε 21 πόλεις της Νοτιαανατολικής Ευρώπης & Μέσης Ανατολής, ανανέωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με τον ταλαντούχο Κύπριο πιλότο, ο οποίος ανήκει στη ρωσική αγωνιστική ομάδα SMP Racing.

«Είναι τιμή μας ως Eurofast να είμαστε χορηγοί του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή και να υποστηρίζουμε αθλητές της  εμβέλειας του Βλαδίμηρου. Ελπίζουμε σε πολλές επιτυχίες εντός του 2017» δήλωσε σχετικά ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Eurofast κ. Χριστόδουλος Δαμιανού.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Eurofast που στάθηκε πέρσι δίπλα μου και θα είναι μαζί μου και το 2017 στο πρωτάθλημα SMP F4 NEZ. Είναι από τις εταιρείες που με στηρίζουν συνεχώς και ποικιλοτρόπως. Στόχος φέτος είναι η πρωτιά και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε» λέει από τη μεριά του ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής.

Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις του Τζιωρτζή κατά το 2016 με την SMP Racing έφεραν την ανανέωση της συνεργασίας του με τη ρωσική ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί σε πολλά πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο 19χρονος πιλότος προετοιμάζεται εντατικά την εποχή αυτή για το απαιτητικό πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής σεζόν, το οποίο αποτελεί σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Λίγα λόγια για τη Eurofast
Η Eurofast ιδρύθηκε το 1987 και σήμερα εργοδοτεί πάνω από 200 συμβούλους σε 21 πόλεις της νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, στους τομείς των συμβουλευτικών, ελεγκτικών και φορολογικών υπηρεσιών. Με εμπειρία 30 χρόνων και έχοντας συνεργαστεί με πολυεθνικές και εταιρείες που κατέχουν ηγετικές θέσεις στους τομείς τους, η Eurofast έχει σήμερα ως φιλοσοφία της να προσδίδει στους πελάτες της αξία πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που αναμένουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ