aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΤάσος Προκοπίου: «Το καλύτερο μνημόσυνο για αυτούς» (pics)

Τάσος Προκοπίου: «Το καλύτερο μνημόσυνο για αυτούς» (pics)

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, Τάσος Προκοπίου έδωσε το παρών του στην εκδήλωση του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου» στον 20ό Ημιμαραθώνιο Δρόμου.

Αναλυτικά: Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που παρευρέθηκα σε ακόμα μια εξαιρετική εκδήλωση του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου» στον 20ό Ημιμαραθώνιο Δρόμου, την οποία αφιέρωσε σε δύο ανθρώπους τον Άδωνη Θεοχαρίδη και Ιωάννη Φαραζή, των οποίων το έργο και η προσφορά τους στον αθλητισμό του τόπου μας, είναι σε όλους μας γνωστή και τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις αποτελούν το καλύτερο μνημόσυνο για αυτούς.

Η εκδήλωση, κάθε χρόνο κατατάσσεται πολύ ψηλά στη συνείδηση του Κυπριακού φίλαθλου κόσμου και γενικά όλων όσων εκτίμησαν την προσφορά και τη δράση τους. Συγχαίρω τον αγαπητό φίλο Πρόεδρο του Σωματείου Δρομέων «Περικλής Δημητρίου» Sokratis Sokratous καθώς και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του για το ποικιλόμορφο έργο που επιτελούν στον Αθλητισμό του τόπου μας, γι αυτό και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό σας για κάθε βοήθεια και στήριξη στο αξιόλογο έργο σας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ