aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΡάλλυ Ντακάρ 2017: Μπαρέντα και Πετερανσέλ οι πρώτοι

Ράλλυ Ντακάρ 2017: Μπαρέντα και Πετερανσέλ οι πρώτοι

Η τρίτη ημέρα ξεκινούσε από την πόλη Σαν Μιγκέλ ντε Τουκουμάν με πορεία προς το Σαν Σαλβαδόρ. Η χρονομετρημένη διαδρομή ήταν 364 χιλιόμετρα και ήταν κοινή για τις μοτοσυκλέτες, τα Quad και τα αυτοκίνητα με τη συνολική απόσταση να ανέρχετε στα 780 χιλιόμετρα.

Οι θερμοκρασίες αλλά και το υψόμετρο ανέβηκαν στην τρίτη ειδική διαδρομή, που ήταν εξ ολοκλήρου εκτός δρόμου (ακόμη και οι δρόμοι πρόσβασης). Υπήρχαν πολλά περάσματα από ποτάμια, με το βάθος αυτών να αποτελεί μία συνηθισμένη παγίδα για ανθρώπους και μηχανές.

Καλύτερος στις μοτοσυκλέτες ήταν ο Χουάν Μπαρέντα (Honda).

Ο Ισπανός (εσωτερική φωτογραφία) κυριάρχησε με διαφορά 13 λεπτών στον τερματισμό της διαδρομής από τον δεύτερο Σαμ Σάντερλαντ  (KTM) ενώ τρίτος ήταν ο Πιερ Αλεξάντρ Ρενέ (Husqvarna). Στην γενική πέρασε πρώτος ο Μπαρέντα (Honda) με δεύτερο τον Σάντερλαντ και τρίτο τον Γκονκάλβες (Honda).

Στα αυτοκίνητα η Peugeot ήταν κυριάρχη με τρία αυτοκίνητά της στις τρεις πρώτες θέσεις (στην κατάταξη της διαδρομής και της γενικής). Πρώτος τερμάτισε στην διαδρομή ο Στεφάν Πετερανσέλ με δεύτερο τον Καρλος Σάινθ και τρίτο τον Σεμπαστιάν Λεμπ. Αντρίστροφη είναι η κατάταξη στη γενική με πρώτο τον Λεμπ δεύτερο τον Σάινθ και τρίτο τον Πετερανσέλ.

Στο πρώτο video βλέπουμε τι συνέβει στις δύο πρώτες διαδρομές στις κατηγορίες των Quad και Φορτηγών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ