aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΝίκη του Γαλαταριώτη στο 34ο Tour of Cyprus

Νίκη του Γαλαταριώτη στο 34ο Tour of Cyprus

Με επιτυχία τελείωσε ο 2ος γύρος του Παγκύπριου πρωταθλήματος Ράλι by Psaltis-ENEOS με το Tour of Cyprus να βγάζει νικητή τον Σίμο Γαλαταριώτη με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου (EVO X).

Το πλήρωμα του EVO X πήρε το πλεονέκτημα όταν ο πρωτοπόρος μέχρι την 5η ειδική διαδρομή Αλέξανδρος Τσουλόφτας αντιμετώπισε πρόβλημα χάνοντας πολύτιμο χρόνο, αλλά και όταν ο νικητής του 1ου αγώνα Χρίστος Δημοσθένους (EVO IX) τέθηκε εκτός μάχης στην τελευταία ειδική διαδρομή.

Τη δεύτερη θέση μετά από εντυπωσιακή οδήγηση αλλά με πρόβλημα στην 6η ειδική διαδρομή κέρδισε ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό τον Στέλιο Ηλία (EVO IX), οι οποίοι άξιζαν την νίκη. Την τρίτη θέση γενικής συμπλήρωσε ο Σταύρος Αντωνίου με συνοδηγό τον Δημήτρη Πιερή με ένα EVO IX.

Νικητές στη δικίνητη κατηγορία για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα είναι οι Χρίστος Μαννούρης και Ανδρέας Χρυσοστόμου με Honda Civic. Βασικός χορηγός του αγώνα και του Πρωταθλήματος Ράλι 2017 by Psaltis – ENEOS είναι τα λιπαντικά ENEOS της εταιρείας Psaltis Auto Parts. Τον αγώνα διοργάνωσε με επιτυχία ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Λευκωσίας (ΟΦΑ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ