aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑΝίκη για τους Δημοσθένους - Λαό

Νίκη για τους Δημοσθένους – Λαό

Η αυλαία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι 2017 άνοιξε με τον αγώνα East Safari Rally, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο αγώνας έγινε στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και διοργανώθηκε από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Αμμοχώστου.

Πρόκειται για τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος με βασικά χαρακτηριστικά του τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών αλλά και τις υψηλές ταχύτητες. Πρωτοτυπία θεωρείται και η διοργάνωση νυχτερινών ειδικών διαδρομών στο ράλι το Σάββατο, με επιτυχία.

Νικητής του αγώνα ο Χρίστος Δημοσθένους με Lancer EVO 9 και συνοδηγό τον Πάμπο Λαό, με τον Νίκο Γαλαταριώτη να τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση με Lancer EVO 10 και συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου. Στην τρίτη θέση είχαμε τον Μιχάλη Ποσείδια με συνοδηγό τον Γιώργο Αλεξάνδρου με Lancer EVO 10.

Πρώτος στα δικίνητα ήταν ο Χρίστος Μαννούρης με συνοδηγό τον Ανδρέα Χρυσοστόμου και αυτοκίνητο Honda Civic. Οι πολλές συμμετοχές στον αγώνα δείχνουν πως το άθλημα δυναμώνει και όλοι τώρα οι πρωταγωνιστές αλλά και οι άτυχοι του αγώνα Παραλιμνίου έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στον επόμενο αγώνα που διοργανώνεται στις 17-18-19 Μαρτίου (Tour Of Cyprus Rally). Βασικός χορηγός του αγώνα και του Πρωταθλήματος Ράλι 2017 είναι τα λιπαντικά ENEOS της εταιρείας Psaltis Auto Parts.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ